• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Ecorisk történet

Az Ecorisk Management Consulting Kft. 2013-ban alakult. Cégünk abból a felismerésből született, hogy a vállalkozások, vállalatok, intézmények vezetőinek egy rendkívül összetett bonyolult jogi-és gazdasági környezetben kell végezniük munkájukat, így idejük jelentős hányadát a cég fejlesztése, a célok megvalósítása helyett, szabályozók teljesítésére, és olyan operatív feladatok ellátásra kell fordítaniuk, amelyek nagy része költséghatékony módon kiszervezhető.

Az Ecorisk Kft. arra vállalkozott, hogy olyan szakemberekkel támogathassa a vállalatvezetők munkáját, akik az adott szakterület prominens képviselői, értik a felvetett problémát, és elméleti megoldások helyett, a gyakorlatban jól használható és hasznosítható megoldásaikkal támogassák megbízóikat, partnereiket vállalkozásuk, intézményük, az általuk irányított szervezet sikerességében.

Ehhez a gondolatmenethez társul az energiamenedzsment üzletágunk kiépítése is, mely egyrészt forrást igyekszik biztosítani a vállalkozások számára likviditásuk, tőkeerejük javítására, másrészt problémamegoldóként a vevő és szolgáltató közé belépve szaktudásukkal, képes önállóan elintézhetetlennek vélt ügyeket megoldani.

Koncepciónk lényege, hogy a vállalat, a szervezet vezetőjének több ideje és energiája maradjon fenntartható növekedés biztosítására

Ezzel a küldetéssel született meg az Ecorisk Kft., Cégünk tanácsadó partnereinek köre a konkrétan megfogalmazott ügyféligények mentén folyamatosan bővül, előrelátásunknak köszönhetően rugalmasan követve jelenlegi és leendő partnereink által megfogalmazott igényeket.

Leegyszerűsítve: problémamegoldó szakértő vagyunk annak érdekében, hogy a vezetők, a cég, a szervezet vezetésére összpontosíthassanak!

Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×