• 348 Partner
 • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
 • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Emberi erőforrás- és szervezetfejlesztés

 • Tudja mi az a TÉR?
 • Az Ön szervezetében minden munkatársnak pontos munkaköri leírása van?
 • Fel tudja sorolni a szervezete 5 legfontosabb értékét? És munkatársai fel tudják sorolni ezeket?
 • Hallott már arról, hogy a szervezet működésében megjelenik a tulajdonosok és a vezetők viselkedése?
 • Az Ön szervezetében rendszeresen fejlesztik a munkatársak készségeit, képességeit, hogy nagyobb teljesítmény érjenek el?
 • Az Ön szerveztében előfordulnak konfliktusok? Milyen gyakran? Hogyan kezelik ezeket?
 • Hallott már a munka-család konfliktusról?
 • Ismeri az OCB vagy a CWB fogalmát?
 • Hallott már a szervezeti azonosulásról?
 • Hogy érzi, munkatársai elégedettek a munkahelyükkel? És Ön?
 • Nagy a fluktuáció a szerveztében vagy annak egy részén?
 • Átlagosan hány napot töltenek betegállományban a munkatársai?
 • Mindezek mekkora hátrányt okoznak a mindennapi működésben?
 • Mennyibe kerül egy helyettesítő vagy egy új munkatárs betanítása?

Kérdése van?
Segítünk!


Ha a fenti kérdések közül bármelyikre is „nem”-mel válaszolt vagy elgondolkodott, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Minden szervezet egyik legfőbb értéke az ember.

Kérdéseink a szervezeti tünettan körébe tartoznak. Ha szeretné megoldani ezeket, és az a célja, hogy egy jól teljesítő, jó hangulatú, megfelelő szervezeti kultúrával rendelkező, folyamatosan fejlődést mutató szervezete legyen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

Szervezeteinket azért fejlesztjük, hogy fenntartsuk és növeljük a teljesítményt, hosszú távon biztosítsuk a változások ellenére stabil működést.

A szervezetfejlesztés több szinten és különböző területeken valósulhat meg.

Az egyes fejlesztési szinteken más-más módszer alkalmazása vezet hatékony fejlesztéshez. Ezek lehetnek rövid tréningek, csapatépítés, egyéni tanácsadás vagy coaching, de hosszabb perióduson át folytatott edukációs megközelítésű egyéni vagy csoportos programok is.

Hogy történik mindez?


Kapcsolat
Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×