• 348 Partner
 • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
 • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Stratégia

Tudjuk, hová tartunk. És Ön?

 • Elégedett szervezete teljesítményével?
 • Versenytársai messze elmaradnak az Ön cégétől vagy folyamatosan egymás piacterében jelennek meg?
 • Az a piac, szektor, amelyben az Ön szervezete működik statikus?
 • Fel tudja sorolni szervezete 3 legfontosabb célját az elkövetkező 5 évre? És idénre?
  • Ha igen, meg tudja mondani, hogy hol tartanak mindezek megvalósításában ebben a pillanatban?
 • Történt jelentős, a működésüket érintő piaci változás az elmúlt 12 hónapban? És a szervezetükben?
 • Meg tudja mondani, hogy milyen személyiségű a szervezete?
 • Üzleti partnerei cserélődnek vagy kapcsolataik hosszú távúak?

Mi a stratégia?

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

Ugyanakkor nem elegendő, ha kizárólag a vezetők ismerik ezeket és igyekeznek ezek alapján irányítani szervezetüket. A jól kidolgozott stratégia, ahogy a hadviselésben győzelemhez vezet, a szervezet mindennapjait áthatja és biztosítja a kiváló teljesítményt, utat nyitva a fejlődésnek.

Mit tartalmaz ez a tevékenységünk?

A szervezeti stratégia kidolgozásához külső szemre van szükség. Ennek az az oka, hogy belülről sem a pozitív, sem az esetlegesen veszélyt jelentő negatív tényezőket nem tudjuk objektíven felmérni. A stratégia kidolgozása hosszabb ideig tartó, akár 4-8 hetet igénylő, folyamat, melyben a cég vezetése is részt vesz, valamint az egyes területek munkatársai is bevonódhatnak. A sikeres stratégiai projekt nemcsak a vezetőség elkötelezettségét jelenti, hanem a munkatársak tudatosságát is növeli, ami a teljesítmény növekedéséhez vezet.

Mikor javasolt?

 • Érzékelhető lassulás a működésben.
 • Tulajdonos- vagy vezetőváltás.
 • Több tulajdonos esetén egy vagy több tulajdonos távozásakor.
 • Nem tudjuk hová és/vagy hogyan lépjünk tovább.
 • Szervezeti egységek közötti konfliktusok esetén.
 • Piaci körülmények változásakor.
 • Nem tudjuk megtartani ügyfeleinket, partnereinket.
 • Új területet célzunk meg, új tevékenységet
 • Láthatóbbak szeretnénk lenni.

Megvalósítás formái?

A stratégiai projekt mindenképpen a szervezet és vezetősége bevonását igényli, enélkül, gyakorlatilag lehetetlen.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy itt az ideje a változásnak, vegye fel velünk a kapcsolatot.Vissza »

Kérdése van?
Segítünk!


stratégia siker
stratégia célok

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×