• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Rólunk

Az Ecorisk Kft. azzal a céllal jött létre, hogy szakértő támogatást nyújtson a magyarországi vállalkozások, intézmények, szervezetek vezetői részére tevékenységük hatékonyabb megvalósítására és tehermentesítésükre. Partnereink igényeit felmérve végezzük tevékenységünket, a megalakulásunk óta szerzett tapasztalataink pedig abban segítenek, hogy szakértelmünkkel ezeknek az igényeknek a megfogalmazásában is részt vegyünk.

Fő célunk kiszámítható, biztos működés, melyhez hosszú távú stratégiánk lényege, hogy a költségek csökkentése után. Partnereink igényei szerint további lépéseket tegyünk a működés biztonságának elősegítése érdekében. Ennek megvalósításában szakértőink széleskörű tapasztalata és szaktudása áll Partnereink rendelkezésére.

Kérdése van?
Segítünk!

Történet

Az Ecorisk Management Consulting Kft-t négy magánszemély alapította meg 2013-ban. Cégünk, abból a felismerésből született, hogy a vállalkozások, vállalatok, intézmények vezetőinek egy rendkívül összetett...

Barátunk a változás

Minden szervezet életében elérkezik az idő, amikor változásokra, változtatásokra van szükség, amit akár a külső, akár a belső körülmények idézhetnek elő.

változás menedzsment


menedzsment célok

Céljaink

Az Ecorisk célja, hogy a jó gazda gondosságával eljáró vezető, az együttmű- ködésnek köszönhetően, szerveze- te jövőjét, fenntarthatóságát biztosító előnyökhöz és megoldásokhoz jusson.

Alkalmazott módszerek

Módszereinkkel célunk az Ön problémáinak feltérképezése és megoldása. Együttműkö- désünk során az Ecorisk szakértője és háttércsapata végzi a munka nagy részét, Önnek mindössze igényei és...Csapat team

Csapatunk

Pusztai János: Építészmérnökként kezdtem szakmai pályafutásomat, de már az egyetemen is a projektmenedzsment és az épületüzemeltetés vonzott leginkább. Mindkettőhöz elengedhetetlen az átfogó...

szerződés

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×