• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Referencia

"Intézményünk részére nagy segítséget jelentett az Ecorisk Kft. A villamos- és gázenergia költségek racionalizálása elsődleges szempont volt számunkra, ebben nagymértékű megtakarítást sikerült elérni.

A szolgáltatók felé való összes szakmai egyeztetést, konzultációst, versenyeztetést ők végezték el maximálisan szem előtt tartva a megrendelő érdekeit. Bármilyen kérdésünk esetén szívesen és gyorsan állnak rendelkezésünkre.

A szakemberek tökéletes szakértelemmel, segítőkész hozzáállással, precízen látták-látják el feladataikat. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal."

Kovács Anikó
Gazdasági vezető
Vajda Péter Evangélikus Gimnázium


"A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége egy olyan non-profit szervezet, mely nagyrészt állami támogatásból fedezi kiadásait.  Az egykori Sipeki Balás Béla villájában működtetjük szolgáltatásainkat, érdekvédelmi tevékenységünket. Az épület nagy belmagassága, valamint világítótesteink korszerűtlensége miatt rezsiszámláink igen magasak voltak. Az Ecorisk Management Consulting Kft-vel 2014. május 16-án kötöttünk megbízási szerződést. Együttműködésünknek köszönhetően számszakilag kimutatható a villamos energia és a földgáz díjának 30 % -os csökkenése. Az így elért eredményt szolgáltatásaink fejlesztésére fordíthatjuk.  

Köszönjük a hatékony és korrekt segítséget az Ecorisk Kft-nek!"

Kutor Sándorné
Gazdasági vezető
Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége


"Az Ecorisk KFT-ről az első dolog, ami eszembe jut az a hála. Nekik köszönhetően jelentős árkedvezményeket kaptunk több közüzemi szolgáltatónál s mindezt nagyon gyorsan sikerült elintézniük. A szerződés megkötése után minden terhet levettek a vállunkról s csak a rendszere tájékoztatás alkalmával beszéltünk egymással ezáltal viszont folyamatosan éreztük, hogy szívükön viselik az ügyünket. Aki, egy profi és megbízható céget keres ároptimalizálás céljából, annak jó szívvel ajánlom."

Illés Jenő
Titkár
Montessori Stúdium Alapítvány


"Ha esetleg járnának erre felénk, egy kis tésztát majd így utólagosan szeretnék adni Önöknek, a segítséget megköszönve."

Vargáné Dobozi Eszter
Ügyvezető
Varga és Társai Kft. – Varga Tészta

Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×