• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Energiamenedzsment

Az Ecorisk Kft. szakértői jól ismerik az önkormányzati üzemeltetési-, beszerzési folyamatokat.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a villamos energia-, földgáz beszerzési szerződések rendszerint közbeszerzési eljáráson keretében történik. Ebben a folyamatban több ponton is hatékony támogatást tudunk nyújtani partnereink számára, a versenykiíráskor lényeges szerződéses feltételek pontos meghatározásával és az önkormányzat, illetve intézményei számára hátrányos kötöttségek kiszűrésével.

Kiemelt figyelmet fordítunk a rendszerhasználati díjak optimalizálására.

(A költségek fennmaradó 30-40%-át a hálózati díjak jelentik. Ez az a sokféle tétel a számla hátoldalán, aminek részletes megértése nagy felkészültséget igénylő feladat. Energetikusaink ezeket is felülvizsgálva feltárnak minden olyan hibát, ami esetleg túlszámlázást okozott eddig, és ezt jóvá is íratjuk az Önök számláján. A múlt rendbetételén túl megszüntetünk minden felesleges kiadást, ami a hálózat hibás beállításaiból származik, így akár felére csökkenthetőek a rendszerhasználatért fizetett díjak.

Mindent összesítve az eddig vizsgált fogyasztók 92%-ánál tudtunk megtakarítást elérni és mivel sikerdíjért dolgozunk, így ebből az Önök intézménye is részesülhet!

Amennyiben a megtakarítás lehetősége felkeltette érdeklődésüket, arra kérem, hogy válaszként küldjön nekünk egy-egy aktuális energia (villamos áram, földgáz) számlamásolatot, mely alapján kollégáink az intézménye energiaköltségeiről és a megtakarítás lehetőségéről egy előzetes képet kapnak.)

Hogyan teheti ezt meg?

Kérjük, hogy szkenneljen be egy számlát az elmúlt 3 hónapból, ezt vagy az itt található „Keressen minket” gombra, vagy a honlapunk Kapcsolat oldalára kattintva feltöltheti és a szükséges mezők kitöltése után, vagy az energia@ecorisk.hu email-címre közvetlenül elküldheti.

Kérdése van?
Segítünk!Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×