• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Munka- és tűzvédelem

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

A munka- és tűzvédelmi audit szorosan összefügg a biztosítási, biztonsági tényezőkkel, de mindezen túl lényegi eleme, hogy segítségével új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának ezen folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

Az audit során láthatóvá tesszük a munkavédelmi és tűzvédelmi folyamatok erősségét és lássuk be, az esetleges gyengeségeit, hiányosságait, amelyek intézkedést igényelnek, és amelyekre javaslatot is teszünk. Ugyan, ezek a területek nem élveznek prioritást a cégek működésében, de ez a folyamat hozzásegíti Önt, hogy áttekintést nyerjen működésükről.

Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján biztosan állíthatjuk, hogy az általunk nyújtott rendszer felépítésével nem csupán a jogszabályi kötelezettségeknek felelhet meg, hanem költséghatékonyan hozhat intézkedéseket a biztonság érdekében, amely sok esetben nem is komoly beruházást igénylő műszaki megoldást, csupán szervezési intézkedést, gondolkodásmód váltást igényel.

Naprakész jogszabályismeret birtokában, szakmai információk ismeretében, a kor színvonalának megfelelő eszközök alkalmazásával versenyelőnyhöz is juthat a gazdasági élet más szereplőivel szemben. 

Célunk, hogy közösen teremtsük meg a munkavállalók által is elismerésre méltó munkakörnyezetet, mivel a rendezett munka és tűzvédelmi környezet, a folyamatok dokumentálása, prognosztizálása nagymértékben csökkentheti a rendkívüli események számát, csökkentheti a fluktuációt és a munkabalesetek, megbetegedések előfordulását, ezáltal növelheti az Ön cégének, szervezetének gazdasági hatékonyságát.

Hogyan járul hozzá a munka és tűzvédelmi audit a fenntarthatósághoz?

Az auditokon feltárt problémák megszüntetésével, az új szemlélet kialakulásával, az új kockázatok folyamatosan feltárásra, minimális szintűre mérséklődnek, így az esetben feltehetőleg csökkenhet az Ön biztosítási díja is.

A fentieket tapasztalataink alapján állítjuk, szakembereink lelkesen és nagy szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére.

Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×