• 348 Partner
 • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
 • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Kockázatkezelés – Kockázatok biztonságban

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

Ügyfeleink működésének teljes körű kockázati térképe és erőforrásai alapján kidolgozott stratégia szerint, a különböző biztosítók versenyeztetésével, olyan biztosítási termékekre és módozatokra teszünk javaslatot, melyek ár-érték-szolgáltatás arányban maximális elégedettséget nyújtanak.

Partnereink részére teljes körű magas színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtunk a vagyon-, felelősség- (speciális is), gépjármű-, vállalkozási-, személy-, és kereskedelmi hitelbiztosítási termékek területén. Tevékenységünk a szerződések megkötésén túl további lehetőségeket, szolgáltatásokat is tartalmaz:

 • Biztosítási tanácsadás
 • Kockázatok felmérése, testreszabott konstrukciók kidolgozása
 • Biztosítási szerződések megkötése
 • Állománykezelés
 • Tanácsadás kárügyekben
 • Tanácsadás vitatott kárügyekben

Alkalmazott módszereink

 1. A működés, gazdálkodás során felmerülő kockázatok feltérképezése
 2. Kockázatkezelési stratégia prezentációja, ami magában foglalja
  • kockázatelemzési eredményeket
  • biztosítással lefedhető kockázatokat, valamint ezek kezelésére vonatkozó tervet
 3. Biztosítók versenyeztetése az Ügyféllel közösen véglegesített stratégia alapján
  • a. adott esetben speciális fedezetek kidolgozása
 4. Beérkezett ajánlatok több szempontú kiértékelése
 5. Javaslattétel a legoptimálisabb ajánlat kiválasztására
 6. Szerződéskötés
 7. Szerződés kezelése, karbantartása, kiértékelése, szükség esetén módosítása, újraversenyeztetés
  • Károk esetén Ügyfelünk támogatása
  • Szükség esetén szakjogász bevonása

Kérdése van?
Segítünk!


Kockázatelemzés biztosítás audit

Biztosíthatjuk, megszolgáljuk bizalmát.


Biztosítási tanácsadás

Meglévő szerződések átvilágítása. Felhívjuk Ügyfelünk figyelmét azokra a veszélyekre, amelyek az aktuálisan érvényes szerződés megkötésekor – esetlegesen évekkel ezelőtt – elmaradt, vagy nem volt teljes körű, illetve a megváltozott élethelyzet indokolja...

Kockázatok felmérése, testreszabott konstrukciók kidolgozása

Amennyiben Ön felhatalmazást ad arra, hogy valós kockázatait felmérjük, részletesen áttekintjük mindazokat a területeket, melyek az Ön mindennapi vagy igénytől függően szabadidős tevékenységeit érintik...

Kockázat kár audit biztosítás


audit Kockázat kár biztosítás

Biztosítási szerződések megkötése

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő biztosítási szerződések kiválasztása, illetve kidolgozása: több biztosító díjtétel/szolgáltatás összehasonlítása, elemzése, a kiválasztott szerződés megkötése.

Állománykezelés

A szerződés megkötésén és kezelésén túlmenően minden, a biztosítást érintő kérdésben (átdolgozás, módosítás, díjfizetés) állunk szíves rendelkezésére. Ez a szolgáltatásunk az Ön összes meglévő biztosításának egy kézben tartását is ...Tanácsadás kárügyekben

Amennyiben bekövetkezik a káresemény, amelynek lefedésére a biztosítási szerződés létrejött, a kár kifizetéséhez a biztosítóknál kialakított kapcsolataink felhasználásával segítséget nyújtunk...

Tanácsadás vitatott kárügyekben

Vitatott kár, illetve kárösszeg esetén további szakmai segítséget nyújtunk – adott esetben szakjogász bevonásával, a kárösszeg teljes kifizetéséig.

kár biztosítás Kockázat audit

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×