• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Jogi Tudnivalók

Az Ecorisk Management Consulting Kft. vállalati és minden egyéb weboldalán (internetes oldalain, honlapján) található tartalom, így különösen, de nem kizárólagosan a márkanevek, emblémák, ábrák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, Az Ecorisk Management Consulting Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak, kizárólag Az Ecorisk Management Consulting Kft. által megadott és elfogadott formában jelenhetnek meg és külön írásbeli engedélyével használhatók fel. Az Ecorisk Management Consulting Kft. weboldalain (internetes oldalain, honlapján) megjelenő grafikák, fényképek szerzői joga az azokat alkotók szerzői jogi védelme alatt állnak, így kizárólag közvetlenül tőlük – Az Ecorisk Management Consulting Kft-től függetlenül – beszerzett felhasználási írásos engedély birtokában használhatók fel.

A weboldal (internetes oldalain, honlapján) tartalmának részben vagy egészben történő, bármilyen célú használata – így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése – kizárólag Az Ecorisk Management Consulting Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet, továbbá a weboldal teljes tartalmának vagy bármely elemének bármely célú átruházása, saját ötletként vagy tulajdonként való bemutatása tilos és jogkövetkezményekkel jár.

Amennyiben a szerzői jog védelme alatt álló bármilyen a fentiektől eltérő, valamint engedély nélküli felhasználás történik, az jogi procedúrát von maga után.

Az Ecorisk Management Consulting Kft. a honlapon megjelenő információkat ellenőrzi, és minden elvárható ésszerű intézkedést megtesz azok rendszeres aktualizálásáért, pontosságukat és teljességüket azonban garantálni nem tudja. Az Ecorisk Management Consulting Kft. nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

A weboldalon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, Az Ecorisk Management Consulting Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért.

Az Ecorisk Management Consulting Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldal (internetes oldalai, honlap) tartalmát bármikor megváltoztassa.

Amennyiben Az Ecorisk Management Consulting Kft. weboldalain (internetes oldalain, honlapján) más internetes lapokra (oldalakra) mutató linkeket (url, átirányítás) található, ezeknek internetes oldalak tartalmáért Az Ecorisk Management Consulting Kft. nem vállal felelősséget.

Az adatok és információk felhasználása, a fentiek alapján, a felhasználó felelősségére történik.

A weboldallal (internetes oldalakkal, honlappal) kapcsolatos észrevételével ide fordulhat: info@ecorisk.hu.

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×