• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Intézményeknek

Önkormányzatok

Az önkormányzatok széles körű tevékenységet látnak el a köz(össég) szolgálatában. A település lakóiról való gondoskodás rendkívül széles szolgáltatási háló/rendszer biztosítását igényli, aminek zavartalan működtetése óriási szervezési feladat.

Oktatási intézmények

Oktatási intézmény vezetőjének, fenntartójának lenni talán az egyik legnehezebb. A szervezet életével és működtetésével, a külső környezet változásával járó dinamikák éppúgy érvényesülnek az oktatási intézményeknél, mint bármely más szervezetnél, de mindezekkel a speciális helyzetből és tevékenységből fakadó felelősségek és kötelezettségek hálójában kell megbirkóznia a vezetőnek és munkatársainak.

Az Ecorisk szakértői azokon a területeken nyújtanak szakmai támogatást, amelyekre talán már nem marad elegendő erőforrás, viszont számos fejlődési lehetőséget, vagy éppenséggel kockázatot rejtenek magukban.

Ezek között szerepelnek megtakarítások éppúgy, mint bizonyos területek fejlesztése.

Kérdése van?
Segítünk!

Jó helyen jár! Kérjük, lejjebb gördítve, kattintson az Önt érdeklő területre.

Az Ecorisk szakértői csapata választ ad az Ön igényeire, olyan támogató együttműködés keretében teszi mindezt, ami garantálja vállalkozása fejlődését.


Energiamegtakarítási Intézkedési Terv

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban,...

Energiamenedzsment

A villamos energia-, földgáz beszerzési szerződések rendszerint közbeszerzési eljáráson keretében történik. Ebben a folyamatban több ponton is hatékony támogatást tudunk nyújtani...

költségcsökkentés energia menedzsment


Kockázatelemzés biztosítás audit

Kockázatelemzés-kezelés

Jelenleg változékony gazdasági és jogi környezetben dolgozunk, vezetünk cégeket. Ezek a tényezők nehezen kiszámíthatóvá teszik a vállalkozások működését. ...

Munka- és tűzvédelem

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, ...Szervezetfejlesztés

Minden szervezet egyik legfőbb értéke az ember. Célja, hogy jól teljesítő, jó hangulatú, megfelelő szervezeti kultúrával rendelkező, folyamatosan fejlődést mutató szervezete legyen? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

IT-audit

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, ...

elemzés audit szervezetfejlesztes


energia menedzsment szerződés

Alkalmazott módszerek

Módszereinkkel célunk az Ön problémáinak feltérképezése és megoldása. Együttműkö- désünk során az Ecorisk szakértője és háttércsapata végzi a munka nagy részét, Önnek mindössze igényei és...

Referencia

"Intézményünk részére nagy segítséget jelentett az Ecorisk Kft. A villamos- és gázenergia költségek racionalizálása elsődleges szempont volt számunkra, ebben nagymértékű megtakarítást sikerült elérni."

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×