• 348 Partner
  • 110 548 332 kWh Versenyeztetett energiamennyiség
  • 350 520 170 Ft Megtakarított energiaköltség

Csapatunk

Pusztai János, ügyvezető igazgató

Építészmérnökként kezdtem szakmai pályafutásomat, de már az egyetemen is a projektmenedzsment és az épületüzemeltetés vonzott leginkább. Mindkettőhöz elengedhetetlen az átfogó szemléletet és gyors reakció, amivel folyamatosan az optimális állapotra törekszünk. A tökéletes utáni vágy az, ami működésünk dinamikáját adja, és ennek elérésében igyekszünk hatékony támogatást nyújtani.

Célom, hogy csapatunk dinamikus fejlődése biztosítsa ügyfeleink, partnereink növekvő elégedettségét, valamint a napi változatos kihívásoknak megfelelve élvezetes munkával teremtsünk hosszútávon maradandó értéket.

Várnai Balázs, beszerzési igazgató

2004-ben szerezte meg Svédországban a napenergia mérnöki, majd később Budapesten az építészmérnöki diplomáját. Közel öt éve dolgozik az energia piacon és ez alatt, több mint 500 cég, intézmény és önkormányzat számára felelt a sikeres energia beszerzésért, összesen közel 4Mrd forintértékben. Jelenleg is ő irányítja az Ecorisk Kft. szakmai háttér-csapatát és fogja össze az energetikai üzletágat. Fontos számára, hogy munkájával valós értéket teremtsen az ügyfeleknek és egy mindenki számára etikus üzletben dolgozzon.

Betléri Zoltán

Múlt: 12 év médiaértékesítés (Sláger Rádió, HVG, PLT), 1 év üdítőipari tapasztalat, több tucat értékesítési tréning, több száz sikeresen megvalósult projekt, de ami a legfontosabb: számtalan elégedett ügyfél!

Jelen: Az Ecorisk szolgáltatásait igénybe vevő partnerek magas szintű, rugalmas kiszolgálása a hatékonyság és a potenciálok kiaknázása jegyében.

Jövő: a management szolgáltatásokat nyújtó piacon az Ecorisk brand felemelése arra a szintre ahol a precizitás, a pontosság és a gazdaságosság szinonímájaként emlegetnek minket.

Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, de ennyi év után még mindig az mozgat, hogy az ügyfél felmerülő problémáját megoldjam! Valószínűleg ez a velem született empatikus képességemnek köszönhető.

Csányi Zsolt

Három éve tevékenykedem az energiamenedzsment területén, főként Bács-Kiskun megye és Csongrád megyére összpontosul a tevékenységem. Azt látom, tapasztalom, hogy a mai világban a cégük iránt felelősséget érző vezetők, sok egyéb dolog mellett, kiemelt figyelmet fordítanak kiadásaik csökkentésére is. Ebben a folyamatban kívánom támogatni Ügyfeleimet.

Közös érdek, közös cél, közös siker. A mi célunk az ügyfél célja, a mi sikerünk az ügyfél sikere. Ezek azok az okok, ami miatt ezt a tevékenységet végzem.

Munkám sikere, ha sikert érünk el az ügyfeleink érdekében.

Vissza »

Mi az, amiben verhetetlenek vagyunk?


ENERGIAMENEDZSMENT

A modern gazdaságban az energia (villamos energia és földgáz) szűkös erőforrás, melynek az egységköltsége folyamatosan emelkedik. Az energiaköltségek egyre nagyobb hányadát képezik a vállalati működés önköltségének, és így egyre fontosabb az, hogy tudatos energiafogyasztókká váljunk, ha a versenyképességünket meg kívánjuk őrizni. Vállalatunk ebben nyújt támogatást a piaci fogyasztók számára.

RÉSZLETEK

ENERGIAMEGTAKARÍTÁSI INTÉZKEDÉSI TERV

Az idei év rendkívül fontos a közintézmények energiahatékonysága szempontjából, ugyanis számos törvény által előírt feladat idén válik esedékessé. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon kevés az információ ezzel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a konkrétumokat.  Az alábbi rövid összefoglalóval kívánjuk segíteni az Önök munkáját.

RÉSZLETEK

ENERGETIKAI SZAKREFERENS

A Magyar Közlönyben megjelent 2016.12.21-től hatályos törvények értelmében az alábbiakban meghatározott energiafogyasztású vállalatoknak kötelező egy megfelelő képzettséggel rendelkező független energetikai szakreferenst foglalkoztatnia, aki...

RÉSZLETEK

KOCKÁZATKEZELÉS, BIZTOSÍTÁS

A vállalkozások mindennapi működése során a szokásos kockázatok mellett, számos speciális kockázati elem kerüli el általában a szakemberek figyelmét, amelyek létfontosságúak a zavartalan működés biztonsága érdekében, komoly anyagi következményekkel járhatnak, és sajnos, kevés esetben lefedettek biztosítással. Célunk az Ön biztonságérzetének növelése.

RÉSZLETEK

IT AUDIT

Minden cégnek vagy szervezetnek léteznek bizonyos tárgyi erőforrásai, infrastruktúrája, amelyek a napi életéhez, az üzletmenetének folytonosságához nélkülözhetetlenek. Ha ezek megsérülnek vagy megsemmisülnek, a cégnek pótolniuk kell ezen erőforrásokat, ezért nagy szükség van egy katasztrófaterv kidolgozására, valamint karbantartására.

RÉSZLETEK

MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEM

A munka- és tűzvédelem területe számos szervezet és iparág számára kötelező előírásokat tartalmaz, az általunk nyújtott audit segítségével nemcsak az előírások szerinti működést érheti el, hanem új szemlélet tükrében vizsgálhatja vállalkozásának munka- és tűzvédelmi folyamatait, elsősorban az Ön és munkavállalóinak biztonsága érdekében.

RÉSZLETEK

STRATÉGIA

A stratégia a tudatos vezetés tudománya. Szervezeti irányok megadása, célok kitűzése a tulajdonosi elvárásokkal, az erőforrásokkal, a szervezet értékeivel, belső tulajdonságaival és a várható trendekkel összhangban. Márkaépítés, fenntarthatóság, piacképesség. Mindezek tudatosan kialakított szinergiája biztosítja azt, hogy egy szervezet hosszútávú működésre legyen képes.

RÉSZLETEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Minden szervezet egy dinamikusan változó világban él, ami hatással van rá. Ez nemcsak a külső környezet változását jelenti, hanem a belső környezetét is, hiszen az egyes emberekre is hatással vannak ezek a dinamikus folyamatok. Az egyik legnagyobb kihívást az alkalmazkodásban rejlő rugalmasság jelenti mind a szervezet, mind tagjai számára. Alapvetően mindannyiunkat a biztonságra törekvés jellemez, amennyiben ez a biztonság veszélybe kerül, csökken a teljesítmény, növekszik a stressz.

RÉSZLETEK

Ők már minket választottak

348 partner

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket
fejlődés, kockázat, költségcsökkentés, audit, energiamenedzsment, változásmenedzsment, munkavédelem, tűzvédelem, fenntarthatóság, megtakarítás, biztonság, szakértelem, versenyeztetés, kiszolgáltatottság, nyereség, felhasználás, energiahatékonyság auditor, energetikai szakreferens

ÖNNEK SZÓL


×